vineri, 8 aprilie 2016

SI DA! TE-A INSELAT!

Pentru mine ... pentru tine!


Şi ţi-a căzut lumea în cap şi ai crezut că nu mai poţi respira şi nu mai poţi ieşi din vârtejul ameţitor care te-a cuprins trimiţându-te în adâncurile focurilor Iadului. Şi ai crezut că eşti cea mai blestemată femeie din lume şi că ai făcut cele mai mari greşeli, ori că nu le-ai făcut şi că Dumnezeu e rău şi se răzbună pe tine într-o pasă proastă ori într-o confuzie!
Ţi-ai pus mâinile pe creştetul capului  în disperata încercare de a-ţi proteja gândurile de izbiturile puternice ale acelor imaginare cărţi încărcate cu sfaturile înţelepte ale fiecărui om pe care l-ai întâlnit până acum în viaţă!
Mătuşa Ileana n-ar fi acceptat aşa ceva, pe mama n-ar fi înşelat-o niciodată, Sofronica, vecina de la doi l-ar fi castrat!
Baliverne!
Mătuşa Ileana dacă n-ar fi acceptat ar fi divorţat, mama poate a trecut prin asta, dar nu ţi-a spus-o, iar Sofronica de la doi nu şi-ar fi dorit să înfunde puşcăria aşa că, cel mai mult, i-ar fi dat un laxativ puternic pentru a se împăca cu situaţia şi a-şi rezolva frustrările timp de o săptămână cât, soţul adulterin, nu ar fi părăsit camera de baie!
Şi te-a înşelat!
Unii spun că e instinctul animalic dezvoltat în bărbaţi! Alţii spun că e ceva ce ai făcut tu greşit sau ceva ce n-ai făcut, şi cel mai des aud " dacă n-ai ştiut să-l ţii lângă ţine..."
Nu e nevoie de 20 de ani de şcoală terminaţi încununată de Magna Cum Laude pentru "a şti" să-l ţii, pe idiot, lângă ţine. Nu ai nevoie de nimic practic! Cea care a greşit NU EŞTI TU! Iar instinctul ăsta de care ei vorbesc pentru a părea mai puţin vinovaţi nu este absolut deloc animalic. Să-i trimitem, zic, dacă sunt atât de convinşi de lucrul acesta să-i întrebe pe giboni, lupi, elefanţi care se îndrăgostesc pe viaţă şi nu au instincte de aşa natură. Şi atunci să tragă ei concluzia ... cine să fie din regnul animal?
Ei , te-a înşelat pentru că părul celelilate era mai blond, avea sânii mai mari, fundul mai bombat şi, au crezut, că găsesc o comoară între piciorele-i lungi şi, atent epilate! E posibil ca, a două zi, când şi-a dat seama că e exact la fel să fi regretat, dar asta este unul dintre secretele cu care fiecare Adam moare, deci, nici în ruptul capului nu ţi-o va spune!
Te-a înşelat nu pentru că tu eşti imperfectă, ci pentru că el este! Te-a trădat nu pentru că eşti defectă,ci pentru că el gândeşte defect! A poftit la o altă femie nu pentru că tu eşti urâtă ,ci pentru că are nevoie urgentă de un oftalmolog!
Nu eşti datoare să accepţi asta decât dacă vrei!
Îi poţi pune ciocolax în ciorbă fără niciun fel de problemă! Te vei simţi mai bine? Eu zic că nu! Eu zic că-ţi va fi şi mai rău!
Urlă-ţi frustrarea şi furia pe care le simţi în momentul în care adevărul iese , timid, la lumină şi dă-i dezamăgirii frâu liber pentru că eşti om şi ai trăiri pe care nu trebuie să le sufoci ori să le ascunzi! Este foarte puţin important dacă-ţi trăieşti sentimentele în faţa lui, căci, acum, tu eşti cea importantă. Tu valorezi cât un multe de aur de obicei, şi asta înseamnă că-ţi dă dreptul să reactionezi aşa cum simţi!
Întoarce-te şi pleacă , dacă asta simţi, sau dă-i două palme, însă ai grijă ca intensitatea lor să nu fie sinonimă cu cele pe care sufletul le-a simţit când ţi-a spus că a făcut-o, căci, în acest caz, s-ar putea să-ţi doreşti să ierţi şi să nu mai ai pe cine!
Nu te răzbuna pe ea, Eva desuetă care a ridicat fustiţa întru interesul omului de lângă tine. Consideră că atât a putut face şi lasă soarta să învârtă roata n-o împinge tu pentru că rişti să ajungi la momentul dorit gata sleită de puteri şi să nu-i mai poţi transforma căpşorul rotund şi frumos într-unul de pudel! Evident sunt rea!
Te-a înşelat cu trupul şi cu sufletul? Pleacă! Dacă asta simţi fă-o! Nimeni nu-ţi poate pune pecete pe gânduri şi pe simţiri şi interiorul tău este infinit, nu-l lăsa îngrădit! Fă ceea ce simţi dar niciodată nu crede că eşti ceva mai puţin decât perfectă!
Pleacă sau rămâi!
Mintea îţi va spune să-i împachetezi boxerii şi să-l trimiţi la arătarea aceea întruchipată în femeie care ţi-a răpit fericirea, iar sufletul îţi va spune să-l mângâi, ca pe un copil, neajutorat pe creştet, pentru că, săracul, zic, atât a ştiut să facă! La un moment dat cele două vor face front comun şi-ţi vor dicta ceea ce trebuie să faci! Ascultă-le şi nu uita că nu el reprezintă fericirea ta, ci tu!
Tu eşti singura care te poate face fericită!
Te-a înşelat!? El este imperfectul vinovat, NU TU!